Recomandări cărți românești

 

Vin astăzi cu câteva recomandări de cărți și serii românești pe care le-am citit și eu și care mi-au plăcut.

Aș vrea să încep cu Cristina Nemerovschi, autoarea mea preferată, care a publicat până în prezent zece cărți la editura Herg Benet.

pachet-8-carti-cristina-nemerovschi-485x652

Pe scurt: autoarea a publicat o trilogie intitulată „Sânge Satanic”, o altă trilogie sunt pseudonimul Anna Vary al cărei ultim volum trebuie să apară în curând, o serie al cărei al doilea volum se va numi „Vicky, nu Victoria!” iar restul sunt standalone-uri. Ultima carte publicată este „Păpușile”, și este o poveste de dragoste dramatică între două femei. Recomand să începeți cu „Sânge Satanic”.

12945263

Am citit două cărți de la Dan Lungu, cea din poza de mai sus și „În iad toate becurile sunt arse”. Am de gând să-i citesc toate cărțile pentru că are un umor aparte și vorbește despre lucruri pur românești. Recomand!

17214614

Din câte am înțeles, cartea a fost scrisă original în limba engleză deoarece autorul locuiește în State, însă acesta este român. E o carte pe care am citit-o de două ori și mi-a plăcut foarte mult – vorbește despre legătura omului cu natura, despre trecut și aventuri în junglă.

 

Cam acestea sunt cărțile românești despre care am vrut să vă spun câte ceva. Sper să vă fie de folos aceste recomandări.

About Vanillahz 9 Articles
Tanara autoare debutanta la editura Herg Benet. Adolescenta pasionata de carti si lumea literara.

1 Comment Posted

  1. Mulțumesc de recomandări.Am citit trilogia Sange satanic și Păpușile dar și Sunt o babă comunista dar și În iad toate becurile sunt arse.Mulțumesc pt cartea lui Petru Popescu,am citit ceva de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*