Robert Langdon se întoarce. O nouă carte marca Dan Brown

Cu siguranță Dan Brown va rămâne unul dintre scriitorii mei preferați, iar dacă până acum nu aveam curaj să mă despart de Robert Langdon citind ultima carte din serie, Inferno, acum mă pot apuca linișit de citit.

Asta deoarece Dan Brown a anunțat astăzi faptul că pregătește o nouă carte care îl va avea protagonist tot pe Robert Langdon, cu al său ceas cu Mickey Mouse cu tot.

Din câte am înțeles, noua sa carte se va numi Origin – în engleză – iar lansarea va avea loc abia anul viitor, pe 26 septembrie în America și Canada, iar în limba română va apărea cu siguranță ceva mai târziu.

Eu unul sunt foarte încântat de știrea aflată azi și chiar abia aștept să cumpăr noua carte a lui Dan Brown, iar până atunci voi citi liniștit și cartea Inferno, care ocupă un loc special în biblioteca mea.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*