Lansare de carte la Botoșani: Rock sub seceră și ciocan, de Nelu Stratone

Nu am fost la o lansare de carte până acum, însă e posibil să sparg gheața pe data de 25 martie, atunci când la Botoșani are loc lansarea cărții Rock sub seceră și ciocan„”, de Nelu Stratone.

În Botoșani, evenimentul va avea loc pe data de 25 martie, de la ora 16:00 în The Newsroom Bistro Bar. Localul este situat pe Aleea Unirii nr 3. La acest eveniment vor participa Andrei Ruse și Liviu Mihaiu.

Până atunci, istoria rockului va ajunge și la Iași, pe 24 martie, de la 19:00 în La bază, iar tot pe 25 martie, de la ora 20:00 însă, cartea ajunge în 31 Motor`s PUB din Suceava, acolo unde va fi și un concert BUCOVINA.

A doua zi, un alt eveniment va avea loc de la ora 19:30, în Brașov, la Tipografia.

Despre cartea scrisă de Nelu Stratone ar mai trebui să spun că este prima carte de acest gen din România și analizează în detaliu fenomenul rock din perioada comunistă.

Nu sunt 100% că voi ajunge, însă vreau să merg și sper să și reușesc.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

2 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*