Spune-ne ce carte iubești iar LIBRIS îți oferă un voucher de 40 de lei

Chiar dacă pe pagina noastră de Facebook mai organizăm din când în când câte un concurs, aici pe blog nu am mai avut de ceva timp unul. Și dacă tot vine Valentine`s Day iar una dintre marile noastre iubiri este cititul, BlogdeCarti.Ro împreună cu prietenii noștri de la Libris te invită să participi la un concurs organizat cu ocazia acestei zile a iubirii.

Tot ce trebuie să faci este să ne spui care este cartea pe care o iubești (ne poți lăsa un link către carte din librăria online Libris) iar dacă ai noroc, atunci când vom trage la sorți câștigătorul/câștigătoarea, vei putea câștiga un voucher de 40 de lei cu care poți cumpăra cărți de pe Libris.Ro, de care să te îndrăgostești, desigur.

Tragerea la sorți o vom face chiar de Valentine`s Day folosind un plugin conceput special în acest sens. De asemenea, nu ne supărăm dacă ne dați și un like pe pagina de Facebook, unde dorim să fim cât mai mulți. Succes!

Edit: Felicitări tuturor participanților și vă mulțumim că ați participat în număr atât de mare. Din păcate însă nu am putut alege decât un câștigător, sau în acest caz o câștigătoare, cu toate că aș fi vrut să vă răsplătesc pe toți. Iar câștigătoarea este: Mihaela Grigoraș.

castigatori blogdecarti

carti pentru valentine s day

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

73 Comments Posted

 1. Nu am numai o carte .Iubesc foarte mult seria wardstone de Joseph Delaney (Cărțile vraciului ). Nu am toată seria,dar sper ca prin acest concurs sa mi-o completez. Multumim de concurs! 🙂

 2. Am fost si voi fi pentru totdeauna un Potterhead pentru ca Harry Potter reprezinta cea mai frumoasa si mai buna carte pentru mine. Ocupa un loc deosebit in sufletul meu si Castelul fetei in alb si Hotul de carti ???

 3. Nu am o carte pe care o iubesc, am doua serii minunate pe care le iubesc, care de la prima pagina citita mi-au intrat la suflet. Acestea sunt: Dispozitive Infernale si Instrumente Mortale scrise de autoarea mea preferata Cassandra Clare. Nu am putut alege dintre cele doua care imi place mai mult, amandoua sunt exceptionale! Datorita lor mi-am descoperit pasiunea pentru citit, ele mi-au deschis poarta spre un taram magic si de aceea au fost, sunt si for ramane cartile mele preferate!
  Amandoua serile se gasesc la Libris, dar nu pot sa pun link.
  Love Libris! Cea mai frumoasa librarie online, de acolo imi iau toate cartile pe care le vreau!

 4. Am citit „Zenobia” a lui Gellu Naum in urma cu vreo câteva luni, dar inima mi-a rămas tot la ea. Nu credeam ca e posibil sa ma îndrăgostesc atat de tare de un personaj si sa „iubesc neînchipuit de mult” o scriitură.

 5. În general citesc cărți ce abordează teme spirituale, de la astrologie, numerologie, tarot, până la istoria religiilor, psihologie și mitologie. Următoarea carte pe listă este: „Inițiere în hermetism” scrisă de Nfranz Bardon. Libris este principalul furnizor de carte pentru mine, aici este și linkul unde se află viitoarea mea achiziție: http://www.libris.ro/initiere-in-hermetism-nfranz-bardon-TRN978-606-94034-1-9–p970088.html
  Sper să primesc voucher-ul pentru că lista de dorințe e mare 😀

 6. http://www.libris.ro/claiming-of-sleeping-beauty-9780751551037–p627779.html
  Nu am citit cartea ,dar pentru că tot vine vorba de Valentin consider că această carte e un cadou potivit pe care mi l-aș face singură dacă aș apuca acel voucher.Iubesc cărțile ,ele sunt stilul meu de viață (care mă face să trec prin mai multe vieți ) .Am ales această carte printre preferințe pentru că mă intrigă autoarea ce mai demult era anonimă și asta ,,În această serie vei descoperi cum „prinţul” o trezeşte pe „frumoasa adormită” pentru că: „Femeile au dreptul la pornografie la fel ca bărbaţii şi vorbesc despre literatură erotică” spune Anne Rice .Mi se pare o carte fun și deși nu e genul meu poate cine știe o să ajungă în lista mea de preferate. 🙂

 7. Cartea,mai bine zis seria mea preferată este Percy Jackson de Rick Riordan.O recomand cu mare plăcere tuturor,este plină de aventură,fantezie,mitologie,semizei.În două cuvinte,această serie poate fi caracterizată astfel :Percy Jackson.Când spui Percy Jackson,deja o lume nouă,aventuri,personaje noi apar.
  Lecturi magice!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*