Suntem în căutare de cititor/cititoare care să scrie recenzii

Mi-am dat seama că acest blog ar fi mai frumos dacă ar scrie mai multă lume pe el așa că m-am gândit să încerc iar să caut o persoană iubitoare de cărți căreia să îi placă și să scrie despre ele.

Mereu am vorbit despre acest blog cu suntem sperând ca într-o zi să nu fiu singurul care se ocupă de el. Din acest motiv am zis să ofer șansa și altora să cunoască experiența de blogger precum și să ajute la formarea unei comunități frumoase în jurul acestui blog.

Beneficii sunt foarte multe, mai puține din punct de vedere material și mai multe din punct de vedere spiritual. Țin totuși să zic că atunci când cineva se va adăuga echipei BlogdeCarti.Ro, din care fac parte doar eu, voi avea grijă ca acesta să aibă mereu ce să citească, oferind din propriile cărți precum și încercând să obțin noi sponsorizări. Îmi închipui că voi putea oferi câte 2-3 cărți pe lună celor care vor scrie pe acest blog, cel puțin la început.

Făcând parte dintr-o lume a cărților, care este una foarte frumoasă, am pretenția de la cel/cea care se va alătura acestui blog să fie onestă, să știe să scrie plăcut pentru cititorii acestui blog precum și să înțeleagă că acest proiect nu este unul care să aducă prea multe avantaje financiare. De gramatică și limba română nu cred că ar mai fi cazul să zic ceva. Nu aștept zeci de pagini de critică literară ci aștept opinii sincere și personale, că acestea sunt foarte importante pe un blog. Diacriticele ar fi și ele un musai. De asemenea ar fi un plus dacă persoana respectivă a mai scris recenzii sau cel puțin a avut un blog.

De asemenea nu voi trimite cărți după sau înaintea primei recenzii scrise, pentru a mă asigura că acesta nu este singurul motiv pentru care dorește să mi se alăture. În rest discutăm pe mail la adrianbolocan95@gmail.com, la secțiunea de comentarii iar de săptămâna următoare mă întorc pe Facebook.

Așadar, vă aștept în echipa BlogdeCarti!

cititori

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

8 Comments Posted

  1. Momentan mai am doar două săptămâni până la examen (sunt în clasa a opta) și nu știu dacă mă voi putea ocupa de altceva în afară de învățat, dar mi-ar plăcea foarte mult să mă alătur ție în ceea ce faci. Nu am mai avut un blog, nu am mai scris recenzii care să nu fie pentru școală, dar știu că ador să citesc, urăsc faptul că momentan nu am timp și sunt sigură că prin exersare aș putea să ajung să pot să scriu despre anumite cărți care mi-au ajuns la inima lucruri foarte bune și chiar mi-aș dori să am șansa să îi încurajez și pe alții să citească.
    Sper să îmi răspunzi curând. 🙂

  2. Bună! Mereu mi-am dorit să scriu recenzii, dar sincer nu am avut unde și aș vrea să scriu acum. Trebuie să fac ceva anume?

  3. Buna! Daca e ceva ce iubesc mai mult pe lumea aceasta, acelea sunt cartile si calatoriile. Mereu reusesc sa le imbin si sa creez momente memorabile. De o perioada, destul de scurta, am inceput sa scriu si recenzii pentru cartile citite. Nu sunt geniale, dar este un inceput. Mi-ar placea sa ma alatur initiativei tale, mai ales ca dupa sesiune voi avea timp liber pentru a degusta lectura 😀

  4. Ma anunti si pe mine cand faci noi recrutari ca si eu vreau sa scriu recennzii ca si eu sunt un foarte mare iubitor de lectura si ma intereseaza si pe mine acest lucru.

  5. Buna ziua ! M-ar interesa si pe mine o colaborare cu blogul dumneavoastra. Sunt o fosta studenta la Litere si imi place mult sa citesc

    • Bună, din păcate momentan nu mai facem recrutări însă poți trimite recenzii și în funcție de reacția cititorilor vei putea face parte din echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*