Top 7 cărți pentru femei

cărți pentru femeiCititorilor acestui blog le plac tare mult topurile. Trebuie să recunosc că și mie îmi place sa citesc articole în care mi se prezintă un anumit top. Astfel în acest articol m-am gândit la persoanele care oferă culoare vieții noastre, a bărbaților. În rândurile ce urmează vă vom recomanda 7 cărți pentru femei, numai pentru voi.. flori frumoase.

Top 7 cărți pentru femei

Mai jos puteți găsi topul nostru de 7 cărți pentru femei.

1.Feminitatea in artă de Marcel Barriere

Marcel Barriere consideră că feminitatea este o artă. Trebuie să fim sinceri cu noi și să recunoaștem că unele femei au acel ceva care ne fac să nu mai dormim nopțile. O fi acel lucru parte a femininității ? Această carte prezintă un studiu asupra esteticii corpului feminin.

2.Patru plăceri pe zi – Binefacerile plăcerii asupra corpului şi spiritului de Evelyne Bissone Jeufroy

Ești femeie, deci o persoană minunată. Totuși mereu meriți mai mult. Citește cartea lui Evelyne Bissone Jeufroy și vei învăța cum să ai mai multă grijă de tine, să fii mai fericită.

3.Cine m-a făcut femeie? de Cristian Andrei

Femeile au mai multe întrebări legate de sensul vieții și de conceptul de a fi femeie. Cartea doctorului Cristian Andrei îți va vorbi despre conceptul acesta despre care am vorbit. Chiar dacă vine din partea unui bărbat, o mulțime de femei au citit și recomandă această carte.

4.Cum să faci dragoste tot timpul de Dr. Barbara de Angelis

Fără femei nu ar exista iubire. Dr. Barbara de Angelis a scris o carte în care vorbește despre tainele dragostei, greșelile pe care le poți face atunci când iubești dar și despre cum arată partenerul ideal.

5.Maitreiy – Mircea Eliade

Poate că ai studiat această carte în liceu. Cu siguranță ți-a plăcut atunci. Ce ar fi să te bucuri de iubire citind una din cele mai bune cărți ale lui Eliade, Maitreiy ?

6.Bărbații, dragostea și sexul de Ted Spiker și David Zinczenko

Există foarte multe ghiduri pentru femei. Nu toate sunt scrise bine ci doar titlurile sunt atrăgătoare. Unul din ghidurile ce merită citit de către fiecare femeie este

Această carte este un ghid conceput special pentru femei. În acest ghid vei găsi răspuns la cele mai surprinzătoare întrebări despre bărbați și relații.

7.Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood

Rareori îți găsești partenerul din prima. De multe ori, te îndrăgostești de persoana nepotrivită și astfel ajungi să suferi. Această carte vorbește despre aceste relații nereușite precum și despre mentalitatea femeilor care nu renunță la o relație chiar dacă e greșită.

Așadar, acestea sunt cele 7 cărți pentru femei pe care i le recomand fiecărei femeie indiferent că esti o domnișoară de 14 ani sau o doamnă de 40.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*