De unde cumpărăm cărți online #2: Elefant

Nu știu dacă au fost făcute clasamente a librăriilor online însă dacă ar exista unul, știu sigur că Libris și Elefant s-ar bate pentru prima poziție. Asta deoarece sunt printre cele mai cunoscute librării online. Eu unul trebuie să recunosc că prefer Libris pentru că oferă transport gratuit însă astăzi am văzut cartea pe care mi-o doream și pe , așa că am zis să fac numaidecât o comandă pentru a mai adăuga măcar un titlu în bibliotecă.

Nu aveam nicio carte de poezii în bibliotecă așa că, inspirat de emoția de toamnă, am zis că ar fi minunat ca din când în când să îmi tratez sufletul cu câte o poezie semnată de Nichita Stănescu. Astfel am ajuns să comand cartea  pentru suflet, desigur.

Cărți online de pe Elefant.Ro

Nu e zi în care pe Elefant.Ro să nu fie reduceri la cărți. Mereu am văzut promoții atractive și, chiar dacă nu am prea multe comenzi făcute până acum, cred că voi face cunoștință și cu această librărie online, mai ales atunci când doresc să comand mai multe cărți, astfel încât costurile transportului să nu fie simțite prea tare.

Motive pentru a cumpăra cărți online de pe ? Uite câteva:

  • Reduceri mari și dese. Promoții tot mai atractive de la o zi la alta.
  • Costuri relative pentru transport.
  • Deseori oferă cărți cadou.
  • Cărțile ajung repede, în cel mult 2-3 zile.
  • Titlurile sunt grupate pe diferite categorii astfel încât să găsim ușor ceea ce căutăm.
  • Pe Elefant.Ro găsim și un stoc foarte generos de .

Probabil că până acum nu v-am adus nicio informație nouă însă stați aproape pentru că în următorul articol voi vorbi despre o librărie mai puțin cunoscută. Până atunci ar trebui să știți că puteți cumpăra cărți online de pe .

de unde cumpărăm cărți online

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

4 Comments Posted

  1. Eu sunt îndrăgostită iremediabil de Libris, iar Elefant e varianta de rezervă 🙂 Doar dacă îmi doresc foarte, foarte mult o carte intru pe alte site-uri, așa că aștept nerăbdătoare să mai descopăr o librărie online cel puțin la fel de bună ca astea două (unde sper să găsesc cărțile care îmi lipsesc).
    P.S. Aștept păreri despre versurile lui Nichita Stănescu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*