Noutățile de la BookFest 2016, disponibile acum online

Atunci când locuiești într-un oraș mic, așa cum sunt eu, departe de capitală, ai de pierdut destul de multe lucruri. Unul din regretele pe care le am eu, ca cititor din Botoșani, este acela că nu pot participa la marile evenimente de carte despre care citesc deseori că se organizează în București sau Cluj. Un bun exemplu în acest sens este Bookfest 2016, însă de data aceasta se pare că Libris ne vine în ajutor.

Ajutorul este reprezentat de faptul că cei de la Libris au pregătit pentru noi noutățile de la Bookfest 2016, pe care le putem achiziționa online, cu transport gratuit dar și cu o mică reducere de preț, ceea ce e foarte fain pentru cititorii care nu au putut ajunge la eveniment, cred eu.

Astfel, dacă doriți să vedeți care sunt noutățile de la Bookfest 2016, atunci  pentru a le vedea pe toate și, cine știe, poate chiar veți adăuga și voi două trei titluri în bibliotecă. Recunosc că eu am văzut destul de multe titluri interesante.

Despre Bookfest 2016 ar mai trebuit să spun faptul că are loc de pe 1 până pe 5 iunie (deci mai sunt 4 zile, cu cea de azi inclusiv), la Romexpo. Aici vor veni mai multe personalități din lumea cărților, vor fi lansate titluri noi, cititorii vor putea primi (cel mai probabil) autografe și vor putea cumpăra cărți.

Aici a fost lansată ieri și cartea pentru copii În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare, de Marian Godină iar per total, în aceste 5 zile vor fi organizate peste 300 de evenimente și vor fi prezente peste 200 de edituri.

De asemenea, ar mai trebui să știți că intrarea este gratuită, deci dacă sunteți din zonă, ar trebui să mergeți.

bookfest 2016

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*