ebook readere

Stock Busters pentru cititori: ofertă bună pentru eBook Reader

Deși în mare parte cumpărăm cărți numai din librării, nu ar trebui să ignorăm nici promoțiile celor de la eMag. Iar asta pentru că din când în când există oferte de care se pot bucura și cititorii. De exemplu, zilele acestea se organizează Stock Busters, iar printre promoțiile existente se află și un eBook Reader.

eBook Reader Bookeen Cybook Muse, E Ink Pearl ™, 167dpi, 2GB, Wi-Fi, Negru

eBook Reader Bookeen Cybook Muse, E Ink Pearl ™, 167dpi, 2GB, Wi-Fi, Negru

VEZI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

eBook Reader-ul Bookeen Cybook Muse se bucură de cea mai atractivă reducere. Mai exact, prețul său a fost redus cu 33%. Dacă prețul întreg este de aproape 500 de lei, acum costă doar 329 de lei. O reducere foarte atractivă, cred eu.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, acesta are un ecran de tip E-Ink, foarte prietenos cu ochii, rezoluții de 600 x 800 pixeli și controlul se face cu tehnologia Touch. Procesorul este un Cortex A8 de 1Ghz, memoria internă de 2 GB iar cea RAM de 256 MB. Totodată, memoria internă poate fi extinsă până la 32 GB cu ajutorul unui card microSD. Totuși, și cea internă este suficientă pentru a stoca o mulțime de cărți. De menționat ar mai fi și faptul că dispune de Wi-Fi.

eBook Reader Pocketbook Basic 2, 4GB, Gri

eBook Reader Pocketbook Basic 2, 4GB, Gri

VEZI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

eBook Reader-ul Pocketbook Basic 2 are și el un preț asemănător cu cel de mai sus. Dacă prețul întreg este de 456 de lei, acum e la reducere și costă doar 319 lei. Acesta are un design minimalist, un ecran E-Ink de 6 inch și nu are touch. Memoria internă e de 4 GB dar poate fi extinsă tot până la 32 GB și dispune de Wi-Fi.

Acestea sunt deci cele două oferte pe care ar trebui să le vezi. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, poți accesa această pagină.

About Adi 203 Articles
Sunt un tânăr de 20 de ani care ar citi romane polițiste o zi întreagă fără să se plictisească sau să obosească, înnebunit după reducerile de cărți pe care le urmăresc zilnic, colecționar de semne de carte și blogger pe AdrianBolocan.Ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*